Täältä löydät kootusti ideoita joulupaketteihin neulojalle. Käyttämällä koodia JOULU21 saat -10% alennusta kaikista 150€ ylittävistä ostoksista. Koodi on voimassa 26.12. saakka (ei koske lahjakortteja). Lisäksi sujautamme näihin JOULU21 -koodi ostoksiin jouluisen silmukkamerkin (arvo 7€) kaupan päälle.

Tarvikkeet ja ohjeet neulojalle

Alta löydät parhaat ohjeet ja suositut tarvikkeet jokaiselle neulojalle! Silmukkamerkit ovat joulun ykköslahja!

Langat kaarrokeneuleisiin

Islantilaisneuleiden buumi vain yltyy! Kaarrokepaidat onnituu neuloa myös kotimaisista langoista. Vuonuen Manta ja WillaWanttuut 100% villalanka ovat toisiinsa yhdistettävissä, kun taas Vuonuen Onneli ja Kaarama Lankastudion Tenho sopivat samaan kirjoneuleeseen. Näin saat jo oikein kattavan värivalikoiman, olipa kyseessä oma tai lahja paita.

Langat sukkiin

Tähän alle on kerätty valikoimamme sukkalangat. Rouheaa ahvenanmaanlampaan villalankaa suosittelemme kovempaan käyttöön, kun taas puukuituvahvikkeelliset Pentti ja Wilhelmi sopivat hyvin kotisukkiin. Myös ihastuttava WillaWanttuut sukkalanka on oiva lahjaidea! Kaikissa langoissa pätee sama ohje: jos varaat lankaa naisten koon sukkiin (noin 39cm, noin 10cm varrella), yksi vyyhti riittää. Isompiin kokoihin ja pitkään varteen suosittelemme varaamaan kaksi vyyhtiä lankaa!

Pehmoiset langat herkemmälle iholle

Oletko sinä tai lahjan saaja herkkäihoinen? Tuleeko neule vauvalle? Meiltä löytyy Uruy Wool Natural -käsin kehrätty ja kasveilla värjätty merinovillalanka herkkäihoisille. Myös kotimaiset kampalangat ovat hyvä valinta, jos neule tulee esimerkiksi vauvalle.

Lahjakortit