LANKAPUOTI TIUKULAN KEHRÄYSKURSSI -

OPI KEHRÄÄMÄÄN VÄRTTINÄLLÄ!

Missä: Tiukulan tiloissa Raatekankaalla osoitteessa Helinintie 6, 80130 JOENSUU.

Kuka: Tiina Tiukulasta järjestää, perinteisten lankatekniikoiden moniosaaja Nele Nuutinen opettaa; Nele opiskelee käsityötiedettä ja kirjoittaa gradua neulaamisesta.

Milloin: 2 kertaa torstaisin: 13.4. ja 20.4. kello 17:30-19:00 (yht. 1,5h + 1,5h = 3h)

Sisältö: Ohjaus ja materiaalit sisältyvät hintaan. Tuo mukanasi oma värttinä tai osta omasi Tiukulasta (20€). Lankapuoti Tiukulasta saat ostettua värttinöitä ja karstoja varastotilanteen mukaan. Kurssilla opetellaan kehräämään villatopsia värttinän avulla ja käydään läpi langan kertausta. Kurssi sisältää käytännönohjausta.

Hinta: 59,00€ /2 kertaa

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen perimme varausmaksun 20€. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos kurssi joudutaan Tiukulan toimesta peruuttamaan. Loppuosa kurssin hinnasta laskutetaan 2 viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Varattua kurssipaikkaa ei voi siirtää toiseen ajankohtaan, mutta paikan voi myydä/luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Tiukulan toimesta (esim. koronapandemia tmv.) tai kurssin ohjaajan sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään 6, joka on myös maksimiosallistujamäärä kurssille.

Ilmoittautuminen: tiina@lankapuotitiukula.fi Viestin otsikoksi kurssin nimi + päivämäärä.