Yhteisneulonta -sivulta löydät ajankohtaisen tiedon tulevista yhteisneulonnoista.

Lankapuoti Tiukulan yhteisneulonnat ovat ilmaisia, ellei toisin mainita. Mikäli maksu peritään, se tulee mahdollisista tilavuokrista (syys/talvikausi). Tästä on aina maininta erikseen.

Yhteisneulontaan voit tuoda omat langat tai ostaa ne neulonnan aloituksen yhteydessä puodilta. Tarjoamme lankapaketin tarjoushintaan neulontaan osallistuville -10% alennuksella (varastopuodilta ostetut tuotteet).

PERUTTU (EI RIITTÄVÄSTI ILMOITTAUTUNEITA)

SEURAA TIEDOTUSTA SYKSYN YHTEISNEULONNASTA!

Yhteisneulonta kesällä 2021 - Pohjolan emäntä villapaita

Kesän 2021 yhteisneulonta järjestetään 22.5. - 10.8.2021. Yhteisneulonta sisältää 4kpl kokoontumisia (Tohmajärvi, Tikkala) ja Facebook ryhmän avointa keskustelua varten. Olisi toivottavaa, että neulontaan osallistuvat sitoutuisivat neulontatapaamisiin. Yksittäiset poissaolot eivät haittaa.

Tapaamisjankohdat:

---

Käytännönohjeet:

Voit osallistua mukaan, olitpa neulonut villapaitoja aiemmin tai et - osaamistasolla ei ole suurta merkitystä. Toiveissa on, että jokainen osallistuja olisi valmis jakamaan toisilleen vinkkejä ja ohjeita, sekä osallistumaan keskusteluun Facebook ryhmässä. Ongelmia ratkotaan myös tapaamisissa. Aikataulu voi olla yhdelle hyvin väljä ja toiselle tiukka. Tässä neulonnassa ei ole painetta saada paitaa valmiiksi viimeiseen tapaamiseen mennessä, vaan sovitaan esimerkiksi syyskuulle yhteinen aika jolloin otetaan yhteiskuva valmiit paidat päällä.

Tapaamiset järjestetään Lankapuoti Tiukulalla osoitteessa Saunaniementie 42 82350 TIKKALA.

Jokainen ostaa itse langat villapaitaa varten. Pohjolan emäntä on neulottu Tukuwool Fingering langasta ja tämän yhteisneulonnan toiveena on, että käytetään alkuperäistä lankaa. Langat voi halutessaan ostaa etukäteen Lankapuoti Tiukulan verkkokaupasta. Paikanpäältä ensimmäisen tapaamiskerran yhteydessä ostettuna langoista saa -10% alennuksen (lankojen varaaminen sähköpostitse onnistuu, maksu pankkikortilla). Ohjeen voi ostaa ensimmäisen tapaamisen yhteydessä Lankapuoti Tiukulasta hintaan 6,9€ (maksu pankkikortilla) tai halutessaan tilata mieluisat sävyt etukäteen toisaalta.

Pohjolan emäntä villapaita -ohje:

Pohjolan emäntä villapaita on Jenna K:n (@intiriekkoknits) suunnittelema malli. Sen inspiraationa on toiminu Kalevala, niinkuin monen muunkin Jennan suunnitteleman mallin. Mallin näet ravelrysta täältä tai instagramista #pohjolanemäntävillapaita

Malli neulotaan alhaalta ylös suljettuna neuleena, siinä on V-pääntie ja kapeat, pudotetut hihat.

Koot: XS, (S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL)

Rinnanympärys: 84, (96, 108, 120, 132, 144, 156, 168, 180) cm

Langan menekki: 4+1, (5+1, 6+1, 6+1, 7+2, 8+2, 9+2, 10+2, 11+2) vyyhtiä

Tarvikkeet: pyöröpuikot 80-100cm kokoa 3,0 ja 3,5 sekä sukkapuikot kokoa 3,0 ja 3,5.

Ilmoittautuminen:

Voit ilmoittautua sähköpostitse tiina@lankapuotitiukula.fi

Ilmoita viestissä nimesi, paikkakuntasi (osoitetietoja ei tarvitse lähettää) ja tieto siitä, haluatko ostaa langat ja ohjeen Lankapuoti Tiukulasta vai käytätkö muita lankoja. Voit myös tehdä lankojen varauksen ilmoittautumisen yhteydessä mikäli Tiukulan valikoimasta löytyy sinulle mieluisat värit. Laitan sähköpostiin vastauksen jonka jälkeen paikka varmistuu, mikäli vastausta ei muutaman päivän kuluessa kuulu, voit tiedustella uudestaan. Mukaan mahtuu 9 neulojaa, neulonta järjestetään mikäli ilmoittautujia on vähintään 4.