Yhteisneulonta -sivulta löydät ajankohtaisen tiedon tulevista yhteisneulonnoista.

Lankapuoti Tiukulan yhteisneulonnat ovat ilmaisia, ellei toisin mainita. Mikäli maksu peritään, se tulee mahdollisista tilavuokrista (syys/talvikausi). Tästä on aina maininta erikseen.

Yhteisneulontaan voit tuoda omat langat tai ostaa ne neulonnan aloituksen yhteydessä puodilta.

Yhteisneulonta syksyllä 2021 - Pohjolan emäntä villapaita

Syksyn 2021 yhteisneulonta järjestetään 30.8. - 31.12.2021. Yhteisneulonta sisältää 4-6kpl kokoontumisia (Tohmajärvi, Tikkala) ja Facebook ryhmän avointa keskustelua varten. Tapaamiset ovat vapaaehtoisia ja osallistua voi myös etänä. Tapaamisajankohdat päivittyvät syksyn mittaan, kunhan saamme enemmän tietoa myös pandemia tilanteen kehittymisestä.

Tapaamisjankohdat:

Tapaamisajankohdat päivittyvät syksyn mittaan, kunhan saamme enemmän tietoa myös pandemia tilanteen kehittymisestä.

Käytännönohjeet:

Voit osallistua mukaan, olitpa neulonut villapaitoja aiemmin tai et - osaamistasolla ei ole suurta merkitystä. Toiveissa on, että jokainen osallistuja olisi valmis jakamaan toisilleen vinkkejä ja inspiraatiota, sekä osallistumaan keskusteluun Facebook ryhmässä. Ongelmia ratkotaan myös mahdollisissa tapaamisissa. Aikataulu voi olla yhdelle hyvin väljä ja toiselle tiukka. Tässä neulonnassa ei ole painetta saada paitaa valmiiksi. Kuitenkin, paidan neulonta voi tuntua jollekin suurelta työtä ja yhteisön tuella neulonta voi olla mielekkäämpää ja motivaatio katossa!

Tapaamiset järjestetään Tohmajärvellä, Tikkalassa.

Jokainen ostaa itse langat ja ohjeen villapaitaa varten. Pohjolan emäntä on neulottu Tukuwool Fingering langasta (voi halutessaan käyttää muutakin, autan mielelläni jos kaipaat ajatuksia vaihtoehtoisista langoista valikoimastamme). Langat ja ohjeen voi ostaa Lankapuoti Tiukulan verkkokaupasta tai puodilta.

Pohjolan emäntä villapaita -ohje:

Pohjolan emäntä villapaita on Jenna K:n (@intiriekkoknits) suunnittelema malli. Sen inspiraationa on toiminu Kalevala, niinkuin monen muunkin Jennan suunnitteleman mallin. Mallin näet ravelrysta täältä tai instagramista #pohjolanemäntävillapaita #pohjolanemäntäsweater

Malli neulotaan alhaalta ylös suljettuna neuleena, siinä on V-pääntie ja kapeat, pudotetut hihat.

Koot: XS, (S, M, L, XL, 2XL, 3XL, 4XL, 5XL)

Rinnanympärys: 84, (96, 108, 120, 132, 144, 156, 168, 180) cm

Langan menekki: 4+1, (5+1, 6+1, 6+1, 7+2, 8+2, 9+2, 10+2, 11+2) vyyhtiä

Tarvikkeet: pyöröpuikot 80-100cm kokoa 3,0 ja 3,5 sekä sukkapuikot kokoa 3,0 ja 3,5.

Ilmoittautuminen:

Liity Facebookissa ryhmään Tiukulan yhteisneulonnat.