Kaikki mitä tarvitset joulun pyhiksi 2023

Kuvaus

Kaikki mitä tarvitset joulun pyhiksi 2023 on täällä!


Lankapuoti Tiukula on tuonut vuodesta 2021 saakka neulojien iloksi joulun pyhille ja välipäiville puuhaa Kaikki mitä tarvitset joulun pyhiksi -setin muodossa. Tällä kertaa pakkaus on monipuolisempi kuin aiemmin sisältäen langat sekä pipoon että huiviin. Lisäksi paketti sisältää tarvittavat silmukkamerkit sekä ohjeet.


Langat:


Ohjeet:

  • Maalaispoika 2.0 -pipon ohje Lämpö Sport langalle (neulotaan 3,0mm puikolla tai käsialan mukaan). (arvo 3,90€)
  • Triangle -huivin ohje Lämpö Light Fingering langalle (neulotaan 4,0mm puikolla tai käsialan mukaan). (arvo 3,90€)
  • Huom! Pakkaus ei sillä puikkoja, mutta voit ostaa ne Tiukulasta.


Silmukkamerkit:

  • Marilii Design silmukkamerkkisetti, setissä 4kpl silmukkamerkkejä kiinteällä lenkillä sekä 1kpl kerrosmerkki papukaijalukolla. (arvo 18,90€)


Setit myydään väreittäin siten, että valitset ensin pipo langan sävyn (VÄRI1) ja tämän jälkeen huivilangan sävyt (VÄRI2). Silmukkamerkit laitetaan yllätysvärein, voit laittaa tilausta tehdessä lisätietoja kenttään jos joku väri on sellainen mitä et missään nimessä halua.


Kaikki mitä tarvitset joulun pyhiksi on tilattavissa 1.12. - 13.12. välisenä aikana. Pakkaamme tilaukset tilausajan päätyttyä ja toimitamme 16.12. mennessä. Mikäli tilauksessasi on muitakin tuotteita, toimitamme kaikki tuotteet yhtä aikaa!


Muistathan laittaa lisätietoihin, mikäli paketti on menossa joululahjaksi ja haluat, että paketoimme sen. Sujautamme kaikkiin tilauksiin Neulojan Sohvilla kortit, ja voimme halutessasi kirjoittaa korttiin lahjan saajalle lyhyen joulutervehdyksen, esim. näin: "Rentoa joulua ja neulerikasta uutta vuotta 2024 Mikolle toivottaa Tiina".


Kaikki lankojen tiedot voit käydä lukemassa tarkemmin tuotteiden omilta sivuilta. Neuleohjeet ovat helppoja ja sopivat myös aloittelijoille.