Laine Magazine 18 (suomenkielinen)

Varastossa 7 kpl
Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Valitsethan toimitustavaksi Matkahuollon Lähellä -paketin tai Postin paketin (tilatessasi pelkän lehden voit kirjoittaa lisätietoihin, mikäli haluat toimituksen postiluukkuun postin XXS paketilla).


Laine 18 (syksy 2023) sisältää:


  • 11 neuleohjetta: 5 paitaa, 2 neuletakkia, 1 liivin, 1 huivin, 1 pipon ja 1 lapaset.
  • Yhdysvaltalaisen neulesuunnittelijan ja muotihistorioitsijan Sydney Crabaugh'n, haastattelun. Sydney on erikoistunut vintageneuleisiin ja johtaa omaa virtuaalista neulekouluaan.
  • Artikkelin Shetlannista ja sen neuleperinteistä, matkaoppainamme kaksi inspiroivaa neulesuunnittelijaa: Gudrun Johnston ja Mary Jane Mucklestone.
  • Vakituisen juttusarjan, jossa englantilainen neulevaikuttaja Jeanette Sloan tapaa kiinnostavia käsityöihmisiä. Tässä numerossa hän haastattelee Tanis "Akutuq" Simpsonia, jonka yritys tuottaa lankaa qiviutista eli myskihärän pohjavillasta.
  • Viiden lista -juttusarjan, jossa Päivi Kankaro jakaa asiantuntijoiden vinkit neuleiden parsimiseen.
  • Täällä neulon -juttusarjan, jossa kuvataan neulojia suosikkipaikoissaan. Tässä numerossa tapaamme saksalaisen Noran, jolla on tapana neuloa kotitalonsa katolla.
  • Herkullisia reseptejä syksyyn.
  • Kirjaesittelyjä.


YouTube videolla esitelty paidan malleja ja lankavaihtoehtoja Tiukulan valikoimasta, videoon pääset tästä.


Ohjeet ovat seuraavien suunnittelijoiden käsialaa: Jenny Ansah, Marcela Chang, Melissa Clulow, Emma Ducher, Jenna Kostet, Ksenia Naidyon, Olga Putano, Tiia Reho, Anna Sjösvärd ja Julia Wilkens.


ISSN: 2736-8963.
Painettu Virossa.
Ei sisällä digitaalista latauskoodia.


Kirjan neulemallit ovat nähtävillä Laineen verkkosivuilla ja Ravelryssa 11.8. alkaen.


Ilmestymispäivä: 15. syyskuuta. Toimitamme lehden ja samassa tilauksessa olleet tuotteet 15.9.2023, mikäli olet tehnyt ennakkotilauksen. Huomioithan tämän tilatessasi lehteä; mikäli tilauksessa siis on muitakin tuotteita, kaikki lähetetään yhtäaikaa.