Mate -paidan tarvikepakkaus

alkaen 125,00 €

Toimitusaika: 2-5 päivä(ä)

Kuvaus

Valitsemalla vetovalikosta sävyn nimen, kyseisen sävyn kuva valikoituu näkyviin.


Mate -villapaidan tarvikepakkaus sisältää päävärin verran lankaa kaarrokeneulepaitaan. Lisäksi pakkauksessa on paidan ohje. Muista ostaa lisäksi mieluisa kontrastiväri täältä, yksi vyyhti riittää kaikkiin kokoihin. Uruy Wool Natural Worsted on Sulo Yarn Shopin maahantuoma eettinen merinovillalanka.


Materiaali Uruy Wool Natural Worsted on 100% fine merinovillaa, jonka alkuperä on paikannettavissa Uruguayn pohjoisosiin maaseudulle Salton ja Artigasin maakuntiin. Merinolampaat laiduntavat ympäri vuoden nurmilaitumilla ja ne keritään kahdesti vuodessa mulesing vapaasti. Lanka on pehmeistä pehmeintä, joten se sopii myös herkkäihoisille. Lankaa ei ole superwash käsitelty.


Vahvuudeltaan worsted, juoksevuus 100g = ~190m


Riittoisuus: XS, S ja M kokoihin riittää 500g pääväriksi, L, XL ja XXL kokoihin riittää 600g pääväriksi.


Koon valinta: 87 (91, 96, 107, 116, 129, 138) cm. Paketit ovat kuudelle ensimmäiselle koolle: 87cm = XS, 91cm = S, 96 = M, 107cm = L, 116cm = XL, 129cm = XXL. Malli on istuva. Valitse koko, joka on noin 0–5 cm isompi kuin oma rinnanympärysmittasi.


Valmistusmaa: Uruy Wool Natural -langat on kehrätty käsin ja värjätty kasveilla Uruguayn pohjoisosissa Salton ja Artigasin maakunnissa. Lue tarina Uruy Wool Natural -lankojen takaa TÄÄLTÄ.


Puikkosuositus: 3,5 mm joustinneuleeseen ja 4 mm sileään neuleeseen ja kirjoneuleeseen, pyöröpuikot (40 cm ja 100 cm tai neulottavan koon mukaan. Sukkapuikot 3,5 mm hihojen joustimen neulomiseen.


Pesu: käsinpesu viileässä vedessä, tasokuivaus