Sukat pyöröpuikoilla

Sukat pyöröpuikoilla

Loppu varastosta, kysy saatavuutta

Kuvaus

Haluaisitko oppia neulomaan sukat pyöröpuikoilla eli Magic loop -tekniikalla, toisin sanoen "luuppaamalla"? Tällä kurssilla perehdytään sukkien neulontaa pyöröpuikoilla, harjoitellaan aloitusta niin varresta, kuin kärjestä ja käydään myös läpi, kuinka neulotaan kaksi sukkaa yhtäaikaa yhdellä pyöröpuikoilla.


Kurssi järjestetään tiistaina 22.6. kello 18:00 alkaen. Aikaa on varattu noin 1,5 tuntia. Kurssille otetaan max. 4 henkilöä ja kurssi toteutuu, mikäli mukaan ilmoittautuu 3 henkilöä. Olemme ulkotiloissa, sateen sattuessa katoksessa. Varaathan säänmukaisesti vaatetta.


Hinta sisältää ohjeistuksen, kirjalliset ohjeet ja Tukuwool Sock sukkalangan (2 vyyhtiä, yht. 100g lankaa). Langan voi valita sen hetkisen valikoiman mukaan ja voit kurssin varattuasi tarkistaa lankojen sävyjen saatavuuden verkkokaupasta sekä varata esimerkiksi What's App viestillä mieluisan sävyn. Pyöröpuikot eivät kuulu hintaan, mutta puikot on mahdollista ostaa puodilta kurssin yhteydessä. Lisäksi kurssilaisten on mahdollista ostaa villalankoja paikan päältä -15% alennuksella kurssin yhteydessä, tarjous koskee koko villalanka valikoimaa.


Kurssille ilmoittauduttava viimeistään 16.6.2021! Ilmoittautuminen tapahtuu ostamalla kurssi verkkokaupan kautta. Lisää kurssi ostoskoriin ja valitse noutotavaksi "Nouto varastolta" (0,0€) jolloin maksettavaksi jää pelkkä kurssin hinta.