• Toimituskulut 8,90€ Suomeen, 120€ arvoisten tilausten toimitus ilmaiseksi!
  • Eettisiä lankoja intohimoisille käsityöharrastajille.
  • Toimitamme Suomeen, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan!
  • Verkkokauppa on kesätauolla 1.5.-18.8.2024 välisen ajan.
  • Toimituskulut 8,90€ Suomeen, 120€ arvoisten tilausten toimitus ilmaiseksi!
  • Eettisiä lankoja intohimoisille käsityöharrastajille.
  • Toimitamme Suomeen, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan!
  • Verkkokauppa on kesätauolla 1.5.-18.8.2024 välisen ajan.

KASVIVÄRJÄYSPÄIVÄ ON LANKOJEN YSTÄVÄN ELÄMYSPÄIVÄ - PALJON ENEMMÄN KUIN KASVIVÄRJÄYSKURSSI.

Kesällä 2023 kokoonnumme värjäämään villalankoja Joensuuhun Oskolan Torpalle kauniiseen perinnepihapiiri –miljööseen. Meille kannattaa tulla kauempaakin, sillä Pohjois-Karjalasta löytyy ihastuttavia vierailukohteita ja majapaikkoja. Tarjoamme myös yöpymismahdollisuutta Oskolan Torpalla joko talossa yhteismajoituksessa tai asuntoautolla tai –vaunulla liikkuville. Paikkoja molempiin on rajoitetusti. Pitkänmatkalaiset voivat saapua paikalle jo edellisenä iltana. Värjäyspäivän pituus on arviolta 9-17, eli varaa paikallaoloon koko päivä (lopetamme aiemmin, mikäli saamme kaiken valmiiksi aiemmin).

Missä: Oskolan Torpalla osoitteessa Oskolantie 80.

Kuka: Tiina Tiukulasta järjestää ja ohjaa.

Milloin: 27.8.2023 sunnuntaina

Sisältö: Ohjaus ja materiaalit sisältyvät hintaan. Hinta sisältää kaiken tarvittavan värjäysaineen, puretteet, veden sekä polttopuut; kaikki on laitettu valmiiksi. Hinta sisältää mahdollisuuden värjätä vähintään 500g lankaa isossa padassa/padoissa. Lisäksi tarjoamme aamulla kahvit/teetä ja paikallisia karjalanpiirakoita, sekä iltapäiväkahvit. Hinta ei sisällä lankoja, ks. lankapakettien hinnat alta.

Hinta: 80,00€

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen perimme kurssimaksun 80€. Maksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos kurssi joudutaan Tiukulan toimesta peruuttamaan. Varattua kurssipaikkaa ei voi siirtää toiseen ajankohtaan, mutta paikan voi myydä/luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Tiukulan toimesta (esim. koronapandemia tmv.) tai kurssin ohjaajan sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Langat voit ostaa Tiukulasta tai tuoda omat.

Tiukula tarjoaa 500g lankapaketteja, kysy!

Langat toimitetaan etukäteen hintaan 6,90€ Matkahuollon paketilla tai 8,90€ Postin paketilla. Jos haluat, että laitamme langat sinulle valmiiksi värjäyspäivää varten, perimme tästä 4€/vyyhti lisämaksun. Mikäli laitat langat värjäystä varten valmiiksi itse, sinun tulee laittaa ne ennen värjäyspäivään tuloa. Laitamme ohjeet lankojen laittoa varten!

Yöpyminen Oskolan Torpalla: hinta 60€ /yö sisältää yhden hengen vuoteen lisäksi peseytymismahdollisuuden ulkosaunalla, kahvit ja teet vapaassa käytössä, jääkaappi omille eväille vapaassa käytössä sekä ruoanlaittomahdollisuus. Liinavaatteet ja pyyhkeet eivät kuulu hintaan. Saunan lämmitämme illalla noin kello 19-21. Edellisenä päivänä paikalle voi saapua kello 17 alkaen ja jos viivyt toisen yön, seuraavana päivänä lähtö kello 11 mennessä.

Yöpyminen Oskolan Torpalla asuntovaunulla: hinta 25€ /yö sisältää sähkön, peseytymismahdollisuuden ulkosaunalla, veden sisätiloista. Saunan lämmitämme illalla noin kello 19-21.

Voit koota itsellesi sopivan paketin; tulla joko omien lankojen kanssa päiväksi maksaen osallistumismaksun tai ottaa valmiiksi vyyhditetyt ja merkityt langat sekä viipyillä paikalla koko viikonlopun!

Paikkoja on rajoitetusti. Värjäyspäivä järjestetään, mikäli osallistujia ilmoittautuu 6 henkilöä /päivä.

Ilmoittautumiset: tiina@lankapuotitiukula.fi

Ilmoittautumisessa mainittava:

- yhteystiedot, puhelinnumero

- osallistutko pelkästään värjäykseen, vai yövytkö, montako yötä jne.

- ostatko langat Tiukulasta valmiiksi laitettuna vai itse laitetuttuna (tiedot langoista)

- onko sinulla jotain toiveita värjäysliemien suhteen (lieminä käytetään sekä Suomen luonnosta kerättäviä kasveja, että ulkomailta ostettuja värjäysaineita). HUOM! 27.8.2023 värjäyspäivässä värjäämme vain indigolla, verihelttaseitikeillä ja järviruo'on röyhyillä (sinisen, punaisen ja vihreän sävyjä toiveissamme).

Varauduthan odottamaan yhteydenottoamme muutaman arkipäivän verran.