LANKAPUOTI TIUKULAN KUDONTAKURSSI -

VALMISTA VILLAHUIVI SYLIKANGASPUILLA KUTOMALLA VIIKONLOPUN AIKANA!

Missä:

Syksy/talvi/kevät: Tikkalan kylätalo, Tohmajärvellä. Kotalahdentie 8 82350 TIKKALA. Ajoaikoja: Joensuun keskustasta 30min, Kiteen keskustasta 30min, Tohmajärven keskustasta 15min, Rääkkylän keskustasta 35min, Hammaslahdesta 15min ja Kiihtelysvaarasta 25min.

Kesä: Oskolan torppa, Joensuussa. Oskolantie 82160 OSKOLA. Ajoaika: Joensuun keskustasta 50min, Tohmajärveltä 30min, Kiteen juna-asemalta 50min.

Kuka: Tiina Tiukulasta järjestää, tekstiiliartesaani Laura Palm ohjaa

Milloin:

22.-23.4.2023 (Tikkala) lauantai ja sunnuntai ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI

10.-11.6.2023 (Oskola) lauantai ja sunnuntai ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA MAALISKUUN LOPUSSA

Varaa aikaa lauantaina 09:30-18:00 ja sunnuntaina 09:00-14:00.

Sisältö: Ohjaus, materiaalit ja tarvikkeiden laina. Kurssilla opetellaan luomaan villalangasta loimi sylikangaspuihin, kutomaan puilla ja ottamaan huivi puista irti sekä viimeistelemään huivi. Opit siis kudonnan kaikki vaiheet ja saat valmiin tuotteen viikonlopun aikana!

Hinta: 149,00€ /2 päivää

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen perimme varausmaksun 60€. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos kurssi joudutaan Tiukulan toimesta peruuttamaan. Loppuosa kurssin hinnasta laskutetaan 2 viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Varattua kurssipaikkaa ei voi siirtää toiseen ajankohtaan, mutta paikan voi myydä/luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Tiukulan toimesta (esim. koronapandemia tmv.) tai kurssin ohjaajan sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään 6. Maksimi osallistujamäärä 10.

Ilmoittautuminen: tiina@lankapuotitiukula.fi Viestin otsikoksi kurssin nimi + päivämäärä.