PERINNEKÄSITYÖKURSSIT JA KÄSITYÖELÄMYKSET

Täältä löydät Lankapuoti Tiukulan käsityökurssit ja elämyspäivät. Järjestämme käsityökursseja ja -tapahtumia:

- kesäisin Joensuussa Oskolan Torpalla tilauksesta pienryhmille 6-8 henkeä

- Joensuussa Raatekankaalla maaliskuussa 2023 auenneissa tiloissamme elokuusta huhtikuulle (myös tilauskurssit)

Valikoimassamme on kasvivärjäystä, kudontaa, tuftausta, erilaisia perinnekäsityötekniikoita, neulontaa ja neuleretriittejä. Tutustu rauhassa tarjontaamme ja ole tarvittaessa yhteydessä tiina@lankapuotitiukula.fi kysymysten merkeissä.

Kaikki kurssit järjestetään ainoastaan tilauksesta pienryhmille!

HALUAISITKO TILATA KURSSIN PIENRYMÄLLE? LISÄTIETOJA TÄÄLTÄ!

Kaikki kurssit soveltuvat aloittelijoille, sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta käsitöistä, ellei kurssin kuvauksessa näin erikseen mainita.

KUDONTAKURSSIT

Tiukulan kudontakurssi sopii sinulle, vaikka et olisi koskaan harrastanut käsitöitä - ja kaiken lisäksi saat kotiin viemisiksi valmiin, itsetehdyn tuotteen!

Järjestämme Tiukulan kudontakursseja Joensuussa Raatekankaalla ja Kiihtelysvaaran kylällä Oskolassa. Tarjoamme kahta erilaista kokonaisuutta: kahden päivän mittaisen kurssin, jossa opetellaan alusta loppuun kutomaan huivi, sekä puolen päivän mittaisen kurssin, jossa opetellaan sylikangaspuiden loimen luominen.

Instagram: #tiukulankudontapäivä #tiukulankudontakurssi

PERINNEKÄSITYÖKURSSIT

Tule opettelemaan neulaamista tai pirtanauhan kudontaa!

Järjestämme seuraavia perinnekäsityökursseja: pirtanauhakurssi, neulaamiskurssi ja kehruukurssi. Kursseja järjestetään Joensuussa Raatekankaalla ja Kiihtelysvaaran kylällä Oskolassa. Kurssit sisältävät ohjaamisen, tarvikkeiden lainan (neulaamiskurssilla ja pirtanauhakurssilla saat pitää oman työvälineen) ja materiaalit. Kurssien pituus vaihtelee.

Instagram: #tiukulanperinnekäsityökurssit

KASVIVÄRJÄYSPÄIVÄT

Elämyspäivä luonnonvärjäyksen ja villalankojen parissa on enemmän kuin kasvivärjäyskurssi!

Järjestämme kasvivärjäyspäiviä Joensuussa Oskolan kylällä sijaitsevalla Oskolan Torpalla. Värjäyspäivät eivät sisällä varsinaista teorialuentoa vaan alkuesittelyn jälkeen aloitamme värjäämisen heti. Kasvivärjäyspäivään voivat osallistua kaikki värjäyksestä kiinnostuneet tai värjäystä harrastaneet taitotasosta riippumatta. Tärkeintä päivässä on elämykset käsitöiden parissa inspiroivassa perinnepihapiirimiljöössä!

Instagram: #tiukulankasvivärjäyspäivä

TUFTAUS

Tule mukaan tuftauskurssillemme - opi maalaamaan langalla!

Pidätämme oikeuden muutoksiin kaikkien kurssien ja elämyspäivien sekä leirien osalta.