LANKAPUOTI TIUKULAN NEULAAMISKURSSI -

TULE HARJOITTELEMAAN KINTAAN TAI MUUN ASUSTEEN NEULAAMISTA!

Missä: Tiukulan varastopuoti, Helinintie 6 80130 JOENSUU.

Kuka: Tiina Tiukulasta järjestää, perinteisten lankatekniikoiden moniosaaja Nele Nuutinen opettaa; Nele opiskelee käsityötiedettä ja kirjoittaa gradua neulaamisesta.

Milloin: seuraa ilmoittelua

Sisältö: Ohjaus, materiaalit ja tarvikkeet kuuluvat hintaan. Sisältää 6h opetusta + 30min taukoja. Neulaaminen on toiseksi vanhin tunnettu tekniikka, jolla voidaan tuottaa tekstiiliä. Neulaatut asusteet eivät purkaannu, kestävät kulutusta ja ovat osa itä-suomalaista kansanperinnettä - kurssilla pääset syventymään tekniikkaan! Kurssilla tutustutaan muutamaan erilaiseen pistoon ja aloitetaan pienen asusteen tekeminen.

Hinta: 89,00€

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen perimme varausmaksun 30€. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos kurssi joudutaan Tiukulan toimesta peruuttamaan. Loppuosa kurssin hinnasta laskutetaan 2 viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Varattua kurssipaikkaa ei voi siirtää toiseen ajankohtaan, mutta paikan voi myydä/luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Tiukulan toimesta (esim. koronapandemia tmv.) tai kurssin ohjaajan sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään 6. Maksimi osallistujamäärä 10. Kurssi laskutetaan heti, kun kurssin minimi osallistuja määrä on täynnä.

Ilmoittautuminen: tiina@lankapuotitiukula.fi Viestin otsikoksi kurssin nimi + päivämäärä.