LANKAPUOTI TIUKULAN NEULAAMISKURSSI -

TULE HARJOITTELEMAAN KINTAAN TAI MUUN ASUSTEEN NEULAAMISTA!

Missä: Tikkalan kylätalo, Tohmajärvellä. Kotalahdentie 8 82350 TIKKALA. Ajoaikoja: Joensuun keskustasta 30min, Kiteen keskustasta 30min, Tohmajärven keskustasta 15min, Rääkkylän keskustasta 35min, Hammaslahdesta 15min ja Kiihtelysvaarasta 25min.

Kuka: Tiina Tiukulasta järjestää, perinteisten lankatekniikoiden moniosaaja Nele Nuutinen opettaa; Nele opiskelee käsityötiedettä ja kirjoittaa gradua neulaamisesta.

Milloin: 29.-30.10.2022 lauantai ja sunnuntai 11-15 molempina päivinä.

Sisältö: Ohjaus, materiaalit ja tarvikkeet kuuluvat hintaan. Neulaaminen on toiseksi vanhin tunnettu tekniikka, jolla voidaan tuottaa tekstiiliä. Neulaatut asusteet eivät purkaannu, kestävät kulutusta ja ovat osa itä-suomalaista kansan perinnettä - kurssilla pääset syventymään tekniikkaan! Kurssilla tutustutaan muutamaan erilaiseen pistoon ja aloitetaan pienen asusteen tekeminen.

Hinta: 89,00€ /2 päivää

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Kurssipaikkaa ei voi siirtää toiseen ajankohtaan, mutta paikan voi myydä/luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Tiukulan toimesta (esim. koronapandemia tmv.) tai kurssin ohjaajan sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan tai päiväkohtaisesti (40€/päivä).

Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään 8. Maksimi osallistujamäärä 10. Kurssi laskutetaan heti, kun kurssin minimi osallistuja määrä on täynnä.

Ilmoittautuminen: tiina@lankapuotitiukula.fi (Ilmoittautumisaika 1.9. - 14.10.2022).