LANKAPUOTI TIUKULAN PIRTANAUHAKURSSI -

OPI LUOMAAN LOIMI SEKÄ KUTOMAAN PIRTANAUHAA!

Missä: Tikkalan kylätalo, Tohmajärvellä. Kotalahdentie 8 82350 TIKKALA.

Ajoaikoja: Joensuun keskustasta 30min, Kiteen keskustasta 30min, Tohmajärven keskustasta 15min, Rääkkylän keskustasta 35min, Hammaslahdesta 15min ja Kiihtelysvaarasta 25min.

Kuka: Tiina Tiukulasta järjestää, tekstiiliartesaani Laura Palm ohjaa

Milloin: lauantaina 18.3. 10:30 - 17:00 ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI

Sisältö: Ohjaus, materiaalit ja tarvikkeet. Kurssilla opetellaan luomaan villalangasta loimi pirtanauhaan, kudotaan 1m mittainen nauha ja päätellään se. Saat kirjalliset ohjeet ja nauhapirran mukaan kotiin!

Hinta: 89,00€

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen perimme varausmaksun 30€. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos kurssi joudutaan Tiukulan toimesta peruuttamaan. Loppuosa kurssin hinnasta laskutetaan 2 viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Varattua kurssipaikkaa ei voi siirtää toiseen ajankohtaan, mutta paikan voi myydä/luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Tiukulan toimesta (esim. koronapandemia tmv.) tai kurssin ohjaajan sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kurssi toteutuu, mikäli ilmoittautuneita tulee vähintään 6. Maksimi osallistujamäärä 8. Kurssi laskutetaan heti, kun kurssin minimi osallistuja määrä on täynnä.

Ilmoittautuminen: tiina@lankapuotitiukula.fi Viestin otsikoksi kurssin nimi + päivämäärä.