LANKAPUOTI TIUKULAN SYLIKANGASPUIDEN LOIMI -KURSSI -

OPI LUOMAAN VILLALANKALOIMI SYLIKANGASPUIHIN!

Missä: Tikkalan kylätalo, Tohmajärvellä. Kotalahdentie 8 82350 TIKKALA.

Ajoaikoja: Joensuun keskustasta 30min, Kiteen keskustasta 30min, Tohmajärven keskustasta 15min, Rääkkylän keskustasta 35min, Hammaslahdesta 15min ja Kiihtelysvaarasta 25min.

Kuka: Tiina Tiukulasta järjestää, tekstiiliartesaani Laura Palm ohjaa

Milloin:

22.3. lauantaina kello 9:30-13:30 (noin 4h) ILMOITTAUTUMINEN ON AUKI

10.6. lauantaina kello 9:30-13:30 (noin 4h) ILMOITTAUTUMINEN AUKEAA MAALISKUUN LOPUSSA

Sisältö: Ohjaus. Kurssilla opetellaan luomaan villalangasta loimi sylikangaspuihin. Sinun tulee hankki loimilangat ja omat/vuokrasylikangaspuut kurssille, ne eivät sisälly hintaan!

Hinta: 59,00€

Peruutusehdot: Kurssille ilmoittautuminen on sitova. Ilmoittautumisen jälkeen perimme varausmaksun 20€. Varausmaksu palautetaan ainoastaan siinä tapauksessa, jos kurssi joudutaan Tiukulan toimesta peruuttamaan. Loppuosa kurssin hinnasta laskutetaan 2 viikkoa ennen kurssin ajankohtaa. Varattua kurssipaikkaa ei voi siirtää toiseen ajankohtaan, mutta paikan voi myydä/luovuttaa eteenpäin toiselle henkilölle. Mikäli kurssi joudutaan perumaan Tiukulan toimesta (esim. koronapandemia tmv.) tai kurssin ohjaajan sairastumisen vuoksi, kurssimaksu palautetaan kokonaisuudessaan.

Kurssi toteutuu, mikäli Tiukulan kudontakurssi samana ajankohtana toteutuu. Maksimi osallistujamäärä kursseille yhteensä 10 oppilasta.

Ilmoittautuminen: tiina@lankapuotitiukula.fi Viestin otsikoksi kurssin nimi + päivämäärä.