• Toimituskulut 8,90€ Suomeen, 120€ arvoisten tilausten toimitus ilmaiseksi!
  • Eettisiä lankoja intohimoisille käsityöharrastajille.
  • Toimitamme Suomeen, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan!
  • Toimitamme tilaukset tiistaisin ja torstaisin.
  • Toimituskulut 8,90€ Suomeen, 120€ arvoisten tilausten toimitus ilmaiseksi!
  • Eettisiä lankoja intohimoisille käsityöharrastajille.
  • Toimitamme Suomeen, Viroon, Latviaan, Liettuaan, Ruotsiin, Tanskaan ja Saksaan!
  • Toimitamme tilaukset tiistaisin ja torstaisin.

Tietoja meistä

Lankapuoti Tiukula Oy on alkuvuodesta 2021 perustettu perheyritys, jonka vetovastuussa on yrittäjä Tiina. Puotimme toimii pääasiassa verkossa, mutta varastomme Tohmajärven Tikkalassa on avoinna sopimuksen mukaan asiakkaille. Lisäksi kierrämme lankojen ja tarvikkeiden kanssa pitämässä pop up myyntipistettä erilaisissa tapahtumissa kuten messuilla ja yrittäjien myyjäisissä jne.

Jos sinulla on tiedossa joku tapahtuma, jonne näkisit käsityötarvikkeiden kauppiaan myymään tuotteitaan, ota rohkeasti yhteyttä (041 314 0380 tai tiina@lankapuotitiukula.fi).

Meillä toiminnan punaisena lankana on tarjota eettisiä lankoja intohimoisille käsityöharrastajille. Kotimaisuus, eettisyys ja vastuullisuus ovat meille tärkeitä arvoja. Pyrimme aina parhaaseen ja nopeaan asiakaspalveluun!

Ympäristömme kunnioittaminen on tärkeää.

Kotimaamme luonto on puhdasta kultaa. Puhdas ilma ja -luonto ovat meille tärkeitä.

KOTIMAISUUS

Kotimaisuus on tärkein arvomme. Suomalaisen villan arvostus on ollut liian kauan liian matalalla. Omalta osaltamme haluamme tuoda tunnetuksi suomalaisesta villasta valmistettuja villalankoja ja muita suomalaisia käsityötuotteita.

EETTISYYS

Eläinten oikeudet; hyvä kohtelu, asialliset tilat, yksilöllinen hoito.

Ihmisten oikeudet; elämiseen riittävä palkka, työvoiman ikä ja turvallinen työympäristö.

VASTUULLISUUS

Avoimuus tuotantoketjussa; mitä enemmän tietoa tuotteen tuotantoketjusta on saatavilla, sen todennäköisemmin eläin- ja ihmisoikeus asiat ovat kunnossa. Meillä on vastuullisuus strategia, josta tarkemmin alempana.

Lankapuoti Tiukula Oy:n vastuullisuusstrategia

Lankapuoti Tiukula Oy:n vastuullisuusstrategiaan kuuluu kaksi tärkeää seikkaa:

1. Tuotteen tuotantoketjun avaaminen asiakkaalle - kerromme niin tarkasti tuotteen tuotatoketjusta, kuin meillä on mahdollista saada omaan tietoomme. Mikäli tuotantoketjua ei pystytä syystä tai toisesta avaamaan meille, harkitsemme tarkkaan, otammeko tuotteen puotiimme myyntiin. Ulkomaisia tuotteita valikoidessa tämä on avainasemassa.

2. Eettisyys edellä - pyrimme aina miettimään tuotteita myyntiin valitessamme, onko vaihtoehto arvojemme mukainen. Lyhyesti ja ytimekkäästi: välttelemme korkean riskin maita pohtien niin eläinten, kuin ihmisten oikeuksia. Suosimme ulkomaisissa tuotteissa EU-alueella valmistettua ja kasvatettua.

Tarkastelemme vatuullisuusstrategiaamme noin kerran vuodessa ja teemme siihen tarvittaessa lisäyksiä ja tarkennuksia. Huomioithan, että myytävän tuotteen kohdalla on selkeästi kerrottu, mikäli se hyvin merkittävästi poikkeaa strategiastamme.

Vastuullisuus strategia päivitetty: 3.8.2021

Edellinen päivitys: 8.3.2021